Felanmälan till kommunen

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du anmäla ett fel som rör kommunens utemiljö

Ett fel kan vara till exempel: trasig gatubelysning, hål i gator, fel på vatten eller avlopp, lekplatser och liknande fel som kommunen har ansvar för.

Tänk på att:

  • beskriva felet så specifikt du kan, när du gör din felanmälan. Vi behöver veta exakt adress eller plats för att kunna åtgärda felet. Vi behöver också en detaljerad beskrivning av vad som är trasigt.
     
  • du måste fylla i alla rutor som har en stjärna*, annars skickas inte din ansökan. Om du försöker skicka får du ett felmeddelande.
  • du kommer att få ett bekräftelse här i e-tjänsten när du har skickat in din felanmälan. 
     
  • du som har en synpunkt: beröm eller klagomål på kommunens service eller tjänster skickar du med hjälp av e-tjänsten Synpunkter och klagomål Då hamnar ditt ärende rätt. 
  • Olägenhet/Klagomål utifrån miljölagstiftning, livsmedelslagstiftning med flera hanteras av Mullsjö och Habo kommuners gemensamma miljöförvaltning. Klagomålet kan gälla allt ifrån störande industriverksamhet till störande vedeldning, brister i bostaden eller en misstänkt matförgiftning. Till dessa ärenden kan du använda E-tjänsten: Anmälan om olägenhet/klagomål via Habo kommun. Mer information och andra kontaktvägar för Anmälan om olägenhet/klagomål

Så hanterar Mullsjö kommun dina personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) innebär bland annat ett större skydd för dina personuppgifter och rätten att radera eller begränsa andras tillgång till din data. Vi strävar efter en hög nivå av dataskydd för de personuppgifter som vi behandlar, i enlighet med lagen. Du kan läsa mer på sidan Hantering av personuppgifter.

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa